duminică, 30 octombrie 2022

Publicat la 10/30/2022 11:04:00 a.m. de

Banca ne-a adus victoria! ACS Mediaș – FC Dumbrăveni 5-3 (1-2)

Echipa medieșeană rămâne în fruntea Ligii a IV-a după un meci nebun, sâmbătă,  pe Sparta, în runda a 9-a a Ligii a IV-a.

 
ACS Mediaș a avut parte de un meci complicat, sâmbătă, cu FC Dumbrăveni. Deși pornea drept mare favorită la victorie, gruparea pregătită de Solomon și Dudiță a muncit din greu pentru cele 3 puncte, chiar mai mult decât runda trecută, când a învins tot în zece oameni, la Miercurea Sibiului, cu 3-1.

Lider la zi, ACS Mediaș a văzut sâmbătă negru în fața ochilor la începutul reprizei secunde, oaspeții reușind să ducă scorul, incredibil, la 3-1 în favoarea lor. Modificaseră primii tabela în minutul 13, din penalty, dar Sorin Zomant a restabilit echilibrul opt minute mai târziu. Tot FC Dumbrăveni avea să înscrie în minutul 28, pentru scorul la pauză: 1-2

La 1-3, în minutul 50, medieșenii au apăsat pedala de accelerație la maxim, pentru a ieși din corzi și a-și adjudeca din nou cele 3 puncte puse în joc. Același Zomant reducea din diferență, în minutul 55, pentru a-și lăsa apoi coechipierii în inferioritate numerică, fiind eliminat de pe teren în minutul 65. Situația devenea critică, însă valoarea fotbaliștilor medieșeni, inspirația antrenorilor la schimbări și tactica abordată pentru final avea să scoată liderul din impas.
În minutul 70, venit de pe bancă, Andrei Moldovan a reușit egalarea la 3. FC Dumbrăveni a acuzat șocul, iar 2 minute mai târziu s-au trezit conduși pentru prima dată pe tabelă în acest meci, Cristian Avram reușind să transforme un penalty într-un moment extrem de tensionat. Scorul final avea să fie stabilit de un alt jucător venit de pe bancă, Levente Toth, în minutul 83.
 
ACS Mediaș începuse cu Paul Florea, George Cucerzan, Cristian Avram, Cristian Țala, Bogdan Jica, Andrei Bîrsan, Alexandru Socaci, Raul Ignat, Sorin Zomant, Giuliano Țili și Cristian Pajco.
 
În urma acestui rezultat, ACS Mediaș rămâne în fruntea clasamentului Ligii a IV-a, cu maxim de puncte, urmând ca în etapa viitoare să joace tot acasă, sâmbătă 5 noiembrie, de la ora 11, cu ACS LSS Voința Sibiu.

Rezultate etapa a 9-a:
ACS Mediaș - FC Dumbrăveni 5-3
ACS LSS Voința Sibiu - Unirea Miercurea-Sibiului 0-2
ACS Bradu - FC Inter 0-8
FC Avrig - CS Orășenesc Copșa Mică 10-0
Leii Șura Mică - AFC Tălmaciu 4-1
FC AgnitaAFC Agnita - AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu 3-2
ACS Păltiniș Rășinari - Sparta Mediaș 4-2

CLASAMENT


     
    Trimite prin e-mail