miercuri, 21 septembrie 2022

Publicat la 9/21/2022 06:02:00 p.m. de

Ziua Recoltei la Mediaș

Medieșenii sunt așteptați să participe din nou în număr mare la Ziua Recoltei. Un eveniment tradițional, care a lipsit din calendarul municipalității în ultimii doi ani, din cauza pandemiei de coronavirus. 
Ziua Recoltei la Mediaș va avea loc vineri 30 septembrie 2022, începând cu ora 10, în Piața Regele Ferdinand I.

 
Organizatorii revin cu 
parada costumelor de toamnă, cu concursurile tradiționale, cu program artistic realizat de preșcolarii și elevii unităților de învățământ, cu concerte susținute de interpreți și ansambluri de muzică populară pe scena care va fi amplasată în centrul istoric.
Vor încânta sufletele celor prezenți artiști consacrați, între care Marius Ciprian Pop, dar și Ansamblurile Folclorice „Târnavele“ și „Muguri de pe Târnave“, Grupul Intrumental „Ceterașii de pe câmpie“, interpreții Costel Popa, Cosmina Fulea, Emilia Muntean sau Dan Filuț Tabără.

 
Primăria Municipiului Mediaș va organiza în data 30 septembrie 2022 o nouă ediție a Zilei Recoltei, un eveniment de tradiție în municipiul Mediaș, care reunește producători din Mediaș și împrejurimi, interpreți și ansambluri locale de muzică și dansuri folclorice alături de artiști consacrați ai muzicii populare românești, precum: Marius Ciprian Pop, Mariana și Adriana Anghel, Mariana Deac și Mihaela și Ciprian Istrate.
Nu va lipsi, nici în acest an, tradiționala paradă a costumelor de toamnă, dar și concursurile tematice și programul artistic realizat de preșcolarii și elevii unităților de învățământ din municipiul Mediaș, alături de cadrele didactice. Evenimentul va debuta începând cu ora 10.00, în Piața Regele Ferdinand I”, transmite organizatorul evenimentului.

    Trimite prin e-mail