luni, 12 septembrie 2022

Publicat la 9/12/2022 11:11:00 a.m. de

O primă ediție de succes a Festivalului Național de Teatru ,,In memoriam - Silvia Ponciu“

Mediașul a găzduit, în perioada 9-11 septembrie, prima ediție a Festivalului Național de Teatru ,,In Memoriam – Silvia Ponciu“. Evenimentul a fi organizat de către Trupa de teatru ,,Noi și... Atât” în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș. Spectacolele susținute de trupe de teatru din țară au avut loc la Sala Traube. Invitați speciali au fost actorul Constantin Codrescu și regizorul Radu Silviu. Accesul spectatorilor a fost liber.

 
„Timp de trei zile Sala Traube a fost gazda primei ediții a Festivalului Național de Teatru ,,In memoriam - Silvia Ponciu'', un eveniment artistic organizat de Asociația Trupa de teatru ,,Noi și ... atât“ în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș. 
Festivalul, desfășurat în zilele de 9, 10 și 11 septembrie 2022, a reunit actori, regizori și trupe de teatru din întreaga țară, care au delectat publicul prezent cu spectacole de teatru clasice și moderne din dramaturgia națională și străină. Evenimentul s-a bucurat de prezența reputatului actor Constantin Codrescu și dramaturgului și regizorului Radu Silviu, în calitate de invitați speciali ai evenimentului.
Felicităm, cu acest prilej, trupele de teatru participante la această primă ediție a Festivalului Național de Teatru ,, In memoriam -Silvia Ponciu'' pentru momentele minunate oferite, precum și pe mebrii Asociației ,,Noi și ...atât'' pentru inițiativa deosebită avută și efortul depus  în organizarea evenimentului
.“, a transmis Mediaș - Tradiții, istorie și gastronomie.






    Trimite prin e-mail