luni, 12 septembrie 2022

Publicat la 9/12/2022 11:40:00 a.m. de

Te-ai înscris la „Let’s Do It, Mediaș“? Hai la curățenie!

Pregătirile pentru ediția din acest an a „Let’s Do It, Mediaș“ sunt în plină desfășurare. Acțiunea va avea loc în municipiul de pe Târnava Mare în data de 24 septembrie, începând cu ora 9:00. Organizatorii sunt Primăria Mediaș și Let’s Do It România.

 
Voluntarii de toate vârstele sunt așteptați să participe la o amplă acțiune de curățenie și toaletare a zonelor verzi și de agrement ale orașului, în scopul menținerii unui mediu înconjurător cât mai curat. Prin intermediul acestei activități se dorește totodată, educarea și responsabilizarea întregii populații a municipiului de pe Târnava Mare.
 
Campania națională „Let’s Do It, Romania!” are loc anul acesta în 17 septembrie. Din 2009 până în prezent, în cadrul Zilei de Curățenie Națională au luat parte la acțiunile Let’s Do It, România!, desfășurate la nivel național, peste 2.100.000 de voluntari.
La această campanie s-au alăturat numeroase instituții, între care Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerul Educaţiei, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, dar și Apele Române, Romsilva, Asociația Municipiilor din România, Asociația Comunelor din România, etc. 
    Trimite prin e-mail