luni, 12 septembrie 2022

Publicat la 9/12/2022 08:26:00 a.m. de

Liga a IV-a. ACS Mediaș câștigă clar în deplasare și rămâne în fruntea clasamentului

Bătălia pentru câștigarea Ligii a IV-a continuă de la distanță. După ce FC Inter urcase pe primul loc în urma victoriei de sâmbătă, din deplasare, 6-1 cu Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu, ieri a venit rândul ACS Mediaș. Același 6-1 (3-0), la Rășinari, cu ACS Păltiniș.
 
foto:ACS Mediaș

Gruparea medieșeană și-a reluat locul în fotoliul de lider, având un golaveraj net superior în urma acelui 18-2 din runda inaugurală cu AFC Agnita.

Formația pregătită de Dumitru Solomon și Doru Dudiță a dominat clar partida, având parte și de susținerea suporterilor sosiți cu mașinile personale de la Mediaș. Atmosfera a fost de mare meci, cu încurajări și cântece pe tot parcursul meciului, favoriții răsplătindu-i pe fani cu 6 goluri frumoase. Giuliano Țili și Cristian Pajco au bifat câte o triplă fiecare, golul de onoare venind la 5-0 pentru ACS Mediaș. „Victorie categorică împotriva unei contracandidate la promovare. Felicitări jucătorilor și întregului staff!“, a transmis președintele clubului Ionuț Buzean.
Clubul medieșean intenționa să transmită live acest meci, însă semnalul slab de la stadion a făcut imposibilă acțiunea.
 
În etapa următoare, ACS Mediaș întâlnește Sparta în derbiul orașului, sâmbătă 17 septembrie, de la ora 11, pe Stadionul Sparta, în timp ce FC Inter va juca acasă cu AFC Tălmaciu, pe Stadionul Măgura din Cisnădie.
 
Rezultate etapa a 2-a:
AFC Agnita - ACS LSS Vointa Sibiu 0-0
FC Dumbrăveni - FC Avrig 1-2
Leii Șura Mică - ACS Bradu 2-4
Sparta Mediaș - Unirea Miercurea-Sibiului 4-2
Quantum Arsenal - FC Inter Sibiu 1-6 (1-4)
ACS Păltiniș Rășinari - ACS Mediaș 1-6 (0-3)
Partida AFC Tălmaciu – CS Orășenesc Copșa Mică a fost amânată pentru miercuri 21 septembrie



    Trimite prin e-mail