vineri, 5 august 2022

Publicat la 8/05/2022 02:24:00 p.m. de

Ucrainenii stabiliți în Mediaș, cuceriți de Transfăgărășan

Ucrainienii stabiliți la Mediaș, după ce s-au refugiat din calea războiului, caută să se adapteze cât mai repede și să se familiarizeze cu locurile în care au ajuns. Discută și se organizează prin intermediul unei pagini de socializare, ridică probleme și le rezolvă împreună. Zilele trecute, un grup plin de viață, copii, tineri și adulți, a făcut o vizită pe Transfăgărășan.

Nu a fost singura vizită de acest gen, ucrainenii stabiliți la Mediaș făcând până acum mai multe excursii prin țară pentru a cunoaște mai bine România, frumusețile și istoria ei.
Ucrainenii s-au arătat total impresionați de spectaculozitatea Transfăgărășanului, de frumusețea peisajului și s-au declarat îndrăgostiți de țara noastră.
„Ca să diversificăm puțin impresiile arhitecturale și culturale despre România, ne-am hotărât să vedem și natura ei.
Cine știa că Transfăgărășan o sa ne dăruiască o grămadă de impresii și emoții de neuitat. Priveliști de nedescris și frumusețea naturii. România e într-adevăr magică și noi suntem foarte recunoscători că putem să vedem și să simțim toate acestea. România e dragostea noastră!” au postat ucrainenii pe pagina de Facebook Ukrainians in Medias.
    Trimite prin e-mail