vineri, 22 iulie 2022

Publicat la 7/22/2022 09:59:00 a.m. de

Perioada de recenzare s-a prelungit cu încă o săptămână

Termenul pentru colectarea datelor din teren la Recensământul Populației şi Locuințelor a fost prelungit din nou. Comisia Centrală pentru Recensământul Populației şi Locuințelor 2021 a hotărât în primă fază majorarea perioadei până la 24 iulie, în loc de 17 iulie, cum a fost stabilit inițial, pentru ca ieri să anunțe un nou termen limită: 31 august. Persoanele nerecenzate din municipiul Mediaș sunt așteptate în continuare la punctul fix de recenzare din zona centrală a orașului.

 
„Informăm cetățenii municipiului Mediaș că programul de punctului de recenzare din holul primăriei, în zona Centrului de Informare Cetățeni, se prelungește până în data de 31 iulie 2022.
Prin urmare, îi așteptăm pe toți cei nerecenzați încă să se prezinte la Punctul Fix de Recenzare deschis în fiecare zi, inclusiv Sâmbăta și Duminica, între orele 09:00 - 19:00.
Reamintim că, pentru toți cetățenii României, recensământul este o datorie cetățenească și este în beneficiul tuturor. Cooperarea fiecărui cetățean este esențială pentru buna desfășurare a recensământului. Prin urmare, refuzul de a oferi informații sau furnizarea de date incomplete sau eronate constituie contravenții care pot fi sancționate cu amendă între 1.000 și 3.000 lei.“, transmite Primăria municipiului Mediaș.
    Trimite prin e-mail