duminică, 31 iulie 2022

Publicat la 7/31/2022 08:50:00 a.m. de

Iulia Mărginean a câștigat concursul de la Beiuș

Tânăra noastră atletă Iulia Mărginean a reușit să se impună la cea de-a 3-a ediție a concursului de alergare „Beiuș Running Day”, organizat de clubul Bihorul Beiuș. A luat startul în proba de 10 kilometri, trecând prima linia de sosire la feminin în 41 de minute și 3 secunde. 


Sportiva CSȘ Mediaș a fost felicitată de Liceul „Axente Sever“, unde este elevă în clasa a XII-a, la fel ca Bogdan Varga, locul 7 la Beiuș. „La această competiție au participat 2 sportivi ai Clubului Sportiv Școlar Mediaș la categoria 18-34 de ani. Este vorba de Iulia Mărginean din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză și de Bogdan Varga din clasa a XI-a Instructor Sportiv. Cei doi atleți au luat startul la proba de 10 kilometri.
Iulia Mărginean, care a participat și la ediția de anul trecut, atunci când s-a clasat pe poziția a treia, și-a depășit această performanță și a terminat proba pe primul loc, în 41 de minute și 3 secunde. În ceea ce-l privește pe Bogdan Varga, acesta a încheiat concursul general pe locul al 7-lea, dar a fost primul atlet dintre cei cu vârsta de 16 ani care a trecut linia de sosire.
Îi felicităm pe atleții noștri pentru aceste rezultate care le dau un tonus bun în perspectiva altor concursuri sportive din această  vară.“, a transmis Liceul „Axente Sever“ Mediaș.
    Trimite prin e-mail