luni, 6 iunie 2022

Publicat la 6/06/2022 10:19:00 a.m. de

Misiune de suflet a pompierilor medieșeni: au salvat un cățeluș din apele Târnavei Mari

 

Pompierii medieșeni și un trecător au fost duminică îngeri salvatori pentru un cățeluș care se zbătea între viață și moarte, în apele Târnavei Mari. Bietul animal s-ar fi înecat dacă nu îl auzea bărbatul care a chemat imediat pompierii și care, în cele din urmă, a adoptat cățelușul.

Pompierii din cadrul Detașamentului Mediaș au dus astăzi la îndeplinire o misiune de salvare mai puțin obișnuită. Ei au fost solicitați de către un bărbat care se plimba pe malurile Târnavei Mari pentru a salva un cățeluș care se zbătea în apă, între trestii. Fiind în imposibilitatea de a ajuta bietul câine, omul cu suflet mare a apelat la ajutorul pompierilor, care au răspuns imediat.
”Cu promptitudine, ca de fiecare dată, pompierii militari s-au mobilizat și au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o barcă pneumatică, și astfel l-au făcut pe cățeluș să depășească frica ce l-a cuprins văzând-se blocat în apele tulburi ale Târnavei.”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.
După ce cățelușul a fost scos din apă, el a fost adoptat chiar de către omul care i-a auzit țipetele disperate de ajutor și a chemat pompierii.
    Trimite prin e-mail