miercuri, 29 iunie 2022

Publicat la 6/29/2022 11:26:00 a.m. de

Conducea haotic pe drumurile din Agîrbiciu

Un bărbat de 38 de ani din Agîrbiciu a fost oprit la timp de polițiștii din Axente Sever, în timp de conducea rupt de beat și fără permis. Ar fi putut provoca o tragedie.


„În noaptea de 29 iunie, în jurul orei 03:30, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Axente Sever au observat în trafic pe DN 14, în localitatea Agârbiciu, un autoturism condus pe direcţia Sibiu spre Mediaş, într-un mod haotic.
Polițiștii au oprit autoturismul, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că bărbatul care îl conducea, mai precis un localnic în vârstă de 38 de ani, nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea acestuia cu aparatul etilotest marca Drager a indicat valoarea de 1,37 mg/l alcool pur în aer expirat.
În cauză, s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului.“, a transmis IPJ Sibiu.

    Trimite prin e-mail