miercuri, 29 iunie 2022

Publicat la 6/29/2022 10:39:00 a.m. de

21 de elevi de la SNG Mediaș, în stagiu de practică în Spania

Elevi de la Colegiul Școala Națională de Gaz fac practică în domeniul turismului în Spania. 

În perioada 12 iunie – 2 iulie, 21 de elevi din clasa a X-a Tehnician în turism și trei profesori ai liceului medieșean participă, în Malaga, la proiectul Erasmus+ „Formarea și dezvoltarea abilităților și aptitudinilor pentru integrarea cu succes pe piața europeană a muncii”.

Pregătiți pentru cerințele turismului internațional

Partenerii proiectului sunt hoteluri de 3 și 4 stele de pe Costa de Sol și Euromind Project SL. Proiectul are ca obiective perfecționarea elevilor în domeniul hotelier și de alimentație prin desfășurarea de activități practice, dobândirea de cunoștințe culturale din zona respectivă, dar și implementarea unor tehnici de socializare cu potențialii clienți și parteneri. Elevii beneficiază de experiența în turism într-o țară cu înalte standarde de calitate în acest domeniu, Spania și implicit zona Malaga fiind sunt zone cu tradiție în serviciile turistice. În acest fel, la întoarcerea în țară elevii vor avea posibilitatea să pună în practică abilitățile și aptitudinile dobândite, fiind un exemplu de bună practică pentru colegii lor și pentru partenerii economici locali.

În același timp, elevii participanți au posibilitatea de a comunica eficient într-o limbă de circulație internațională și de a-și dezvolta abilitățile de muncă în echipă, aspecte atât de necesare în vederea viitoarei lor integrări pe piața muncii din societatea multiculturală de astăzi. 
    Trimite prin e-mail