luni, 16 mai 2022

Publicat la 5/16/2022 05:23:00 p.m. de

„Crosului Primăverii“ 2022, o ediție reușită

Peste 150 de participanți la cea de-a doua ediție a „Crosului Primăverii“, întrecere desfășurată sâmbătă 14 mai la Mediaș.
 

„Primăria Municipiului Mediaș, în colaborare cu Clubul Sportiv Atletic Star Mediaș a organizat sâmbătă, 14 mai 2022, cea de a II-a ediție a manifestării sportive „Crosul Primăverii“.
Locul de desfășurare a evenimentului a fost cartierul Binder Bubi din Mediaș, iar la startul competiției, care a avut loc în „Șura lui Binder“ s-au înscris peste 150 de participanți.
Evenimentul „Crosul Primăverii“ s-a adresat persoanelor cu vârsta minimă de 5 ani și a avut drept scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Obiectivul acestuia a fost de a atrage atenția asupra importanței sportului în dezvoltarea armonioasă a copiilor, tinerilor și în menținerea sănătății adulților.
Distanțele de alergare au fost 600 de metri pentru categoriile de vârstă cuprinse între 5 și 9 ani și 4 km pentru categoriile de vârstă cuprinse între 9 și 60 (+) ani. Premiile oferite la finalul competiției au constat în medalii, diplome și cupe pentru primii 3 clasați la fiecare categorie de vârstă.“, a transmis Primăria municipiului Mediaș.


«Crosul Primăverii» a fost o reușită și în acest an. Le mulțumesc organizatorilor și colegilor mei din Primăria Medias pentru implicare.
Felicitări sutelor de participanți de toate vârstele.
Cu siguranța voi continua să susțin organizarea unor astfel de evenimente.“, a transmis primarul Gheorghe Roman.





    Trimite prin e-mail