marți, 1 martie 2022

Publicat la 3/01/2022 05:06:00 p.m. de

Se depun dosare pentru reabilitarea energetică a blocurilor

Primăria Municipiului Mediaș primește, începând de azi 1 martie 2022, dosarele din partea Asociațiilor de Proprietari legal constituite, care doresc să acceseze finanțare europeană nerambursabilă pentru reabilitarea energetică a blocurilor de locuințe, se arată într-un comunicat al Primăriei Mediaș.  

 
„Solicitările de finanțare vor fi depuse prin intermediul municipalității, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), componenta 5 – Valul Renovării, axa 1 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri rezidențiale multifamiliale. Având în vedere faptul că fondurile destinate acestui tip de finanțare sunt limitate, este necesară depunerea cu celeritate a solicitărilor din partea asociațiilor de proprietari. Cheltuielile generate cu lucrările eligibile sunt acoperite în totalitate din finanțarea europeană, în limitele aprobate prin Ghidul de finanțare.
Pentru detalii și informații referitoare la depunerea documentațiilor, invităm administratorii asociațiilor interesate la sediul Primăriei Mediaș - Direcția de Dezvoltare Urbană – Arhitect Șef, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 - 12:00. De asemenea, specialiștii primăriei pot fi contactați și la numerele de telefon 0269-803823, 0269-803820 sau la adresele de email urbanism@primariamedias.ro, respectiv, primaria@primariamedias.ro
“, se mai arată în comunicat.
    Trimite prin e-mail