marți, 22 martie 2022

Publicat la 3/22/2022 04:52:00 p.m. de

Plan de acțiuni pentru atenuare și măsurile necesare pentru adaptare la schimbările climatice

Proiectul derulat la Mediaș, pentru atenuarea efectelor schimbărilor climatice, a fost prezentat azi la sediul municipalității. Au participat, alături de echipa CJ Sibiu, echipa de cercetare a partenerului de proiect și reprezentanți din cadrul Primăriei Municipiului Mediaș, factori de interes local din instituții cu atribuții în domeniul mediului înconjurător și numai, ONG-uri și companii importante din municipiu.


„O nouă întâlnire de lucru încheiată cu succes la Primăria Municipiului Mediaș pe proiectul inițiat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca  -  Schimbările climatice – Plan de acțiuni pentru atenuare și măsurile necesare pentru adaptare în #județulSibiu.
Întâlnirea a început cu prezentarea proiectului și a rezultatelor Chestionarului realizat în cadrul proiectului – despre care vom reveni cu detalii în curând. Totodată, pentru că ne dorim ca rezultatul direct al proiectului care se va materializa printr-un Plan de acțiune pentru atenuare și găsirea celor mai bune măsuri pentru adaptare în municipiul Mediaș, am lansat celor prezenți apelul de a contribui direct la acest rezultat. Cele mai bune soluții se găsesc întotdeauna atunci când fiecare dintre noi contribuie în mod activ, pentru că doar astfel putem construi un județ mai verde, mai sustenabil.
Le mulțumim tuturor celor care azi au fost alături de noi, dar și gazdei noastre Primăria Municipiului Mediaș!“, a transmis Consiliul Județean Sibiu.

Proiectul este finanțat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în calitate de Operator de Program pentru Programul RO-Mediu, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European (SEE) 2014-2021.
    Trimite prin e-mail