luni, 7 martie 2022

Publicat la 3/07/2022 03:28:00 p.m. de

Donațiile medieșenilor au ajuns la persoanele refugiate din Ucraina

Angajații Direcției de Asistență Socială (D.A.S.) Mediaș au ajuns duminică, 6 martie 2022, în localitatea suceveană Siret, cu produsele donate de către locuitorii municipiului nostru pentru persoanele refugiate din Ucraina, transmite Primăria municipiului Mediaș. 


„Medieșenii au fost primiți cu brațele deschise de către colegii din Direcția de Asistență Socială Siret și au început imediat activitatea de voluntariat, cu scopul de a ajuta persoanele aflate în dificultate din cauza războiului izbucnit în Ucraina.
Astfel, după ce au descărcat produsele aduse din Mediaș, asistenții sociali au ajutat la sortarea produselor primite în permanență din toate colțurile țării și care sunt oferite familiilor ucrainiene stabilite deja în Siret, în funcție de necesitățile fiecărei persoane. De asemenea, au fost încărcate microbuze cu diferite materiale care vor ajunge la spitalele și centrele de refugiați din Ucraina.
O altă activitate la care au participat până acum angajații D.A.S. Mediaș a constat în prepararea hranei, trimisă la punctul de trecere a frontierei de la Siret, pentru a fi oferită tuturor celor care au nevoie.
În zilele care urmează, asistenții sociali din Mediaș vor continua activitățile, alături de colegii din Siret și de alte personele voluntare, în funcție de nevoile identificate pe parcurs.  
Reamintim faptul că medieșenii care doresc să se alăture inițiativei de a dona produse neperisabile pentru refugiații din Ucraina o pot face în continuare la sediul Direcției de Asistență Socială Mediaș, Aleea Comandor Dimitrie Moraru nr. 11. Programul de primire a donațiilor este de luni până vineri între orele 7:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica între orele 13:00 și 17:00“, se arată în comunicatul Primăriei Mediaș.  
    Trimite prin e-mail