joi, 23 decembrie 2021

Publicat la 12/23/2021 09:32:00 p.m. de

Senator Nicolae Neagu: „ Recunoștință veșnică eroilor Revoluției din 1989!“


Senatorul PNL Nicolae Neagu a participat astăzi, în calitate de vicepreședinte al Senatului, alături de reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Guvernului, alături de alte oficialități, la ceremonia organizată în memoria eroilor jandarmi decedați la Revoluție. 
„Am depus, cu această ocazie, coroane de flori în numele Parlamentului României la Monumentul Eroilor Jandarmi de la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni. În felul acesta, am marcat cu recunoștință și respect memoria celor care, cu preț de sânge, i-au redat poporului român libertatea și demnitatea și au apărat democrația și drepturile fundamentale ale omului, într-un sistem despre care se credea de neînvins.
Acești 32 de ani de la Revoluție sunt moștenirea noastră, a tuturor, și reprezintă pentru fiecare dintre noi responsabilitatea de a perpetua idealurile pentru care, acum mai bine de trei decenii, eroii noștri și-au dat viața.
Jertfa lor rămâne un simbol puternic al libertății și identității noastre naționale, iar astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să ne asigurăm că aceste valori vor rămâne temelia societății noastre.
Recunoștință veșnică eroilor Revoluției din 1989!
Dumnezeu să binecuvânteze România!“, a transmis senatorul PNL Nicolae Neagu.
    Trimite prin e-mail