luni, 13 decembrie 2021

Publicat la 12/13/2021 09:37:00 p.m. de

Lucrări aproape de recepția finală la Mediaș

Lucrările de reabilitare și modernizare de pe strada Vlad Țepeș, din cartierul Automecanica, sunt aproape finalizate. Aceasta face parte dintr-un pachet de străzi pe care se fac lucrări la rețele de alimentare cu apă și canalizare pluvială, se realizează canalizația subterană pentru comunicații, iar ulterior infrastructura rutieră. 


Lucrările de canalizare pluvială, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală au fost finalizate, iar în prezent se execută lucrări privind canalizația subterană, respectiv de modernizare a infrastructurii rutiere, care sunt finanțate din bugetul local. Valoarea totală a proiectelor este de aproximativ 20 milioane de lei. Celelalte străzi pe care sunt lucrări în diferite stadii sunt: Protopop Ioan Moldovan, Memorandist Dionisie Roman, Doctor Octavian Fodor, Trandafirilor, Intrarea Aviației, Dealul Furcilor, Petru Maior și Aurel Vlaicu.
 
Vești bune 
„Strada Vlad Țepeș este prima din pachetul de străzi din cartierul Aurel Vlaicu unde lucrările se apropie de final. În ultimii ani, pe acestea s-au efectuat lucrări de modernizare a canalizării pluviale, s-au efectuat lucrări pentru a se introduce în subteran toate cablurile existente, iar pe parcursul anului viitor îmi propun să trecem la refacerea infrastructurii rutiere. Valoarea întregului proiect este de aproximativ 20 milioane de lei. Apreciez că, așa cum am reușit în acest an să finalizăm lucrările în cartierul Vasia și cum ne apropiem de recepția finală și pe cele trei străzi din jurul Primăriei Mediaș, mai exact Michael Weiss, I.C. Brătianu și Virgil Madgearu, consider că anul viitor vom reuși să ne apropiem de finalizarea lucrărilor și în cartierul Aurel Vlaicu“, a anunțat primarul Gheorghe Roman. 


    Trimite prin e-mail