luni, 13 decembrie 2021

Publicat la 12/13/2021 09:38:00 p.m. de

Ședință extraordinară de Consiliu Local


Consiliul Local Mediaș a fost chemat în ședință extraordinară pentru a asigura cadrul legal privind darea în administrare de către municipalitate, către unitățile de înățământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului Mediaș, a echipamentelor IT achiziționate recent.

Tot în cadrul ședinței, cu 4 puncte de ordinea de zi, aleșii au aprobat rectificarea prin suplimentarea bugetului propriu de venituri și cheltuieli al municipiului Mediaș pe anul 2021.

De asemenea, au aprobat proiectul la faza D.A.L.I. și a indicatorilor tehnico - economici pentru obiectivul de investiții „Modernizare sistem de iluminat public prin creșterea eficienței energetice Cartier Vitrometan” și aprobarea participării la „Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat” cu proiectul „Modernizare sistem de iluminat public prin creșterea eficienței energetice Cartier Vitrometan” și aprobarea cheltuielilor legate de proiect.

 

PROIECTUL ORDINII DE ZI

al şedinţei extraordinare de îndată a Consiliului Local din data de 13 decembrie 2021, ora 16:00 desfășurată prin videoconferință, folosind aplicația electronică webex cisco

 

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului la faza D.A.L.I. și a indicatorilor tehnico - economici pentru obiectivul de investiții „Modernizare sistem de iluminat public prin creșterea eficienței energetice Cartier Vitrometan”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării la „Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat” cu proiectul „Modernizare sistem de iluminat public prin creșterea eficienței energetice Cartier Vitrometan” și aprobarea cheltuielilor legate de proiect.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării prin suplimentarea bugetului propriu de venituri și cheltuieli al municipiului Mediaș pe anul 2021.

4. Proiect de hotărâre privind includerea în domeniul public și darea în administrare de către municipalitate, către unitățile de înățământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului Mediaș, a echipamentelor IT.

    Trimite prin e-mail