joi, 14 octombrie 2021

Publicat la 10/14/2021 08:41:00 p.m. de

„Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”

În perioada 14 octombrie - 14 decembrie, medieșenii și nu numai ei pot dona alimente neperisabile, precum și produse de igienă, pentru persoane nevoiașe din municipiul de pe Târnava Mare, satul aparținător Ighișu Nou, orașul Copșa Mică, precum și din localitățile Târnava, Dârlos și Ațel.
   

Sub motto-ul „Dăruind, vom dobândi fericire și pace în suflet!”, Asociația „Primește și Dăruiește”, în colaborare cu Centrul Bisericesc „Sfântul Nectarie” Mediaș, organizează cea de-a patra ediție a campaniei umanitare „Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”. Aceasta este un gest firesc de solidaritate față de persoanele aflate în dificultate. 
 
Două luni de campanie
 
Timp de două luni de zile, până pe 14 decembrie, cei cu dare de mână pot dona alimente neperisabile, precum și produse de igienă, cum ar fi periuță și pastă de dinți, săpun, șampon, într-unul din punctele cheie ale campaniei. În alte 16 locații vor fi amplasate urne pentru cei care doresc să ajute financiar cu orice sumă de bani. Acțiunea este destinată și secțiilor de Neonatologie și Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Mediaș, astfel că medieșenii pot dona scutece, lapte praf, șampon sau șervețele umede.
„Mă bucur să vă anunț că începem a patra ediție a campaniei umanitare «Îmbrățișează-i pe cei nevoiași», prin care aducem un zâmbet pe chipul celor nevoiași și o mică alinare în sufletele lor, adesea triste și lipsite de speranță. Vă invităm și de această dată alături de noi, pentru că doar împreună reușim să facem lucruri mari. Știți deja, este important să ne mobilizăm cu toții, să oferim o mână de ajutor, dar nu în ultimul rând o îmbrățișare. Pentru că îmbrățișarea nu este doar cea fizică și este tot o formă de ajutor”, a declarat Daniel Dăbăcan, președintele Asociației „Primește și Dăruiește”.

Mulți parteneri
 
Campania „Îmbrățișează-i pe cei nevoiași” se desfășoară cu sprijinul Centrului Bisericesc „Sfântul Nectarie” Mediaș prin intermediul preotului Flaviu Fleșer. Sunt însă și mulți parteneri cum ar fi Cofetăria Raema, Carrefour Market Mediaș, La Capela, Radio Mediaș, Muzeului Gazelor Naturale, Primăriile Copșa Mică, Târnava, Dârlos și Ațel. Campania este susținută și de Monitorul de Mediaș, Tipografia Tipo Mediensis, Școala Postliceală Auxila Mediaș, Florăria Orhideea, Brutăria Oana & Paul Prod din Șeica Mică, ISU Sibiu, Grădinița cu Program Prelungit „Rază de Soare" Mediaș și Grădinița Pinocchio, societatea de transport în comun Meditur, Pizzeria Happy Family, Studio Foto Bogdan Nicolae, Losteria Papageno, Carmangeria Don Mariano, Pizzeria Mia Piazzetta, Carmangeria Virgil din Dârlos, Asociația Județeană de Fotbal Sibiu, Hotel Edelweiss și magazinul mixt Giulia Nova din Târnava.
    Trimite prin e-mail