luni, 13 septembrie 2021

Publicat la 9/13/2021 05:00:00 p.m. de

Mesajul senatorului PNL Neagu Nicolae de noul an școlar

 „Fiecare început de an școlar este o filă nouă din viața tinerelor generații. Bucuria revederii cu colegii de școală și cu cadrele didactice se citește astăzi pe chipul lor. Tuturor le-a fost dor de colegi și prieteni dragi, de cadrele dedicate de la clasă, de învățătoarea preferată sau de cel mai drag diriginte din școală”.


Senator PNL de Sibiu Neagu Nicolae: „Nu este un început de an școlar ușor sau fără provocări, însă am convingerea că perioadele dificile din acest val 4 al pandemiei pot fi depășite cu bine, prin respectarea cu strictețe a măsurilor de prevenție și de distanțare fizică.
Dragi sibieni, trebuie să înțelegem cu toții că, responsabilitatea unui an școlar în care elevii să frecventeze cursurile fizic este a tuturor celor implicați în procesul de educație. O conduită adecvată, situației epidemiologice actuale, poate face diferența între prezența fizică la școală și perioadele de școală online, pe care nici unii dintre noi nu ne dorim să le mai traversăm.
Vă doresc un an școlar cu rezultate dintre cele mai bune, dar și cu provocări care să vă deschidă zi de zi noi orizonturi ale cunoașterii.
Multă sănătate tuturor și succes în noul an școlar 2021-2022 !”.

    Trimite prin e-mail