luni, 13 septembrie 2021

Publicat la 9/13/2021 05:10:00 p.m. de

Mesajul deputatului Christine Thellmann, la începutul anului școlar

Deputatul Christine Thellmann a participat, alături de primarul Gheorghe Roman, la festivitatea de deschidere a anului școlar, la Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș.

„Școala este în centrul comunității. Am avut acest puternic sentiment de dimineață, când am văzut părinți optimiști și copii veseli în curtea școlii.
Acest loc magic poate scoate tot ce e mai bun din fiecare copil. Școala poate să le dezvolte personalitatea și să le arate calea pe care pot păși în viață. Școala trebuie să-i învețe cum să gândească, să vadă lucrurile din perspective multiple și mai ales, cum să-și caute modele și să le urmeze. Copiii noștri sunt mult mai isteți decât bănuim și chiar dacă noi, maturii, uneori ne mai putem rătăci printre valori și non-valori, ei știu că puternici și cu adevărat bogați sunt oamenii care au făcut școală. Oamenii educați au puterea de a schimba lumea în bine și își pot ajuta comunitatea să devină un loc mai bun.
Sentimentul meu este că această generație face deja, în fiecare zi, ca România de mâine să arate mult mai bine.
Le doresc tuturor elevilor, profesorilor și părinților un nou an școlar cât mai bun și în siguranță!“, este mesajul deputatului medieșean Christine Thellmann.
    Trimite prin e-mail