luni, 13 septembrie 2021

Publicat la 9/13/2021 06:28:00 p.m. de

„Și a sunat din nou clopoțelul...“

Mii de elevii au participat luni la deschiderea noului an școlar în școlile și liceele din Mediaș, dar și din localitățile din nordul județului Sibiu. Aproape 600 de elevi, cadre didactice și părinți, alături de oficialități locale, au participat luni la festivitatea organizată în curtea Liceului Teoretic „Axente Sever“.  

 
„Și a sunat din nou clopoțelul...
Noul an școlar aduce pentru unii elevi bucuria revederii colegilor și emoțiile unui nou început pentru elevii clasei a IX-a, dar și o tristețe profundă pentru cei care realizează cât de repede a trecut vacanța și că au luat sfârșit nopțile albe de vară.
La Liceul Teoretic „Axente Sever” anul școlar a început luni 13 septembrie prin festivitatea de deschidere, la care au participat directoarea instituției, Ana-Maria Agîrbiceanu, primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, doamna deputat Christine Thelmann, părintele Flaviu Fleșer, alături de diriginți, părinți și nu în ultimul rând beneficiarii actului educațional, adică cei 600 de elevi ai liceului nostru. Cele mai mari emoții au aparținut evident bobocilor din clasele a IX-a, care şi-au cunoscut diriginţii şi colegii alături de care îşi vor petrece o bună parte a adolescenţei lor
Astfel a debutat anul şcolar 2021-2022 la Liceul Teoretic „Axente Sever”, un început sub auspiciile celor mai bune rezultate din Mediaș obținute în ultimii ani la examenele naționale, ceea ce face din unitatea noastră de învățământ cel mai bun liceu din zonă și al 4-lea liceu din județ ca promovabilitate la bacalaureat“, este mesajul postat de Liceului Teoretic „Axente Sever“ pe pagina de socializare.

    Trimite prin e-mail