marți, 7 septembrie 2021

Publicat la 9/07/2021 06:22:00 p.m. de

Atacul sângeros de ieri. Câte persoane au fost reținute


Prim-procurorul Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, anunță că ieri Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost sesizat de către IPJ Sibiu cu privire la faptul că, în jurul orei 14:00, în parcarea Shopping City Mall din comuna Șelimbăr a avut loc un conflict între mai multe persoane din județul Sibiu, pe fondul unor diferende mai vechi.
În conflict mai multe persoane au fost rănite, între care un copil de 12 ani – mai multe plăgi tăiate înțepate la nivelul hemotoracelui drept posterior, cu hemopneumotorax consecutiv.
Rănile copilului necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale, viața sa fiind pusă în primejdie.
Au mai avut nevoie de îngrijiri medicale alte 3 persoane, în altercatie fiind folosite obiecte contondente.
A fost dispusă începerea urmăririi penale in rem, efectuarea în continuare a acesteia față de persoane și punerea în mișcare a acțiunii penale pentru tentativă la infracțiunea de omor, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
La scurt timp organele de poliție au identificat suspecții și i-au dus la sediul IPJ Sibiu.
Urmare a probatoriului administrat, după audierea persoanelor implicate, prin ordonanţă  procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea unui număr de 8 inculpațiCercetările continuă.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Peste 20 de persoane din Blăjel și Brateiu au fost implicate într-un scandal petrecut în parcarea mall-ului din Șelimbăr. Luni după-amiază, prin apel 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial se desfășoară o altercație. La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale.
„Din primele date și informații de la fața locului se pare ca în altercație ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel și Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi. În urma conflictului, un copil de 12 ani a fost transportat la spital cu multiple plăgi înjunghiate. Persoanele implicate în acest conflict au fost identificate și sunt conduse la sediul Poliției municipiului Sibiu pentru audiere. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au stat la baza acestui 



    Trimite prin e-mail