vineri, 30 iulie 2021

Publicat la 7/30/2021 09:22:00 p.m. de Anonim

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și compania Autoklass, un parteneriat pentru comunitateFestivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) și compania Autoklass au anunțat încheierea unui parteneriat strategic, care are obiectivul de a susține desfășurarea evenimentelor culturale derulate de cele două instituții, în anul 2021.


Autoklass devine, astfel, partenerul de mobilitate al FITS și al TNRS, grație preocupării companiei de a se implica în viața socială și culturală a comunităților în care își desfășoară activitatea.

Directorul general al Autoklass, Daniel Grecu, directorul sucursalei Autoklass din Sibiu, Gabriel Negrilă, alături de președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca”, Constantin Chiriac, au oficializat parteneriatul în cadrul unui eveniment care a avut loc la Sibiu.

„Vă rog să îmi permiteți ca în numele întregii echipe Autoklass să vă urăm „Bine ați venit!” alături de noi în această zi deosebită, în care suntem onorați să îl avem alături de noi pe domnul Constantin Chiriac, omul care a construit unul din cele mai mari festivaluri de teatru din Europa și a reușit să aducă orașul nostru, Sibiu, alături de cele mai importante nume ale culturii internaționale, reușind să transforme acest vis în realitate”, a spus Gabriel Negrilă.

„Decizia dumneavoastră de a ne fi alături în această zi ne onorează, mai ales pentru că este o zi deosebit de importantă pentru echipa noastră, este ziua în care devenim, oficial, parteneri ai Teatrului Național Radu Stanca Sibiu. În fapt, de la primul festival din 1993, timp de 28 de ani, domnul Constantin Chiriac a redefinit permanent noțiunea de teatru și a adus această formă de educație tot mai aproape de noi și, foarte important, alături de tânăra generație. Astfel, a devenit unul dintre cei mai importanți lideri ai inovației conceptului de teatru așa cum și Mercedes-Benz este liderul inovației în industria auto.

Credem cu tărie că acest parteneriat încununează eforturile întregii echipe Autoklass, ne onorează și ne obligă în același timp să îmbunătățim permanent calitatea serviciilor pe care le oferim partenerilor noștri de afaceri. Și noi am început să scriem alături de colegii noștri istoria companiei noastre, Autoklass, încă din 1996, iar începând de astăzi suntem onorați să contribuim la susținerea culturii românești, alăturându-ne și noi susținerii acestui proiect cu care ne mândrim ca sibieni și ca români, invitând totodată și alte companii private să se alăture susținerii acestui proiect. Atât prin Autoklass, cât și prin Axis, zi de zi oferim clienților și partenerilor noștri produse și servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism și calitate, dezvoltând noi direcții de business din care, spre exemplu, putem menționa serviciile exclusiviste de închiriere autovehicule Mercedes-Benz, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei care ne vizitează din afara țării. Avem ca obiectiv comun performanța, o performanță care trebuie să fie susținută și sustenabilă, iar astăzi, în semn de respect și prețuire, compania noastră, Autoklass, alături de Mercedes-Benz România, dăruiește acest parteneriat Teatrului Național Radu Stanca, în fapt comunității noastre, culturii sibiene și românești”, a declarat Daniel Grecu.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Teatrul Național Radu Stanca și compania Autoklass sunt structuri care s-au dezvoltat și au construit în comunitățile lor de-a lungul deceniilor.

Parteneriat între zona de creație și cea de tehnologie

„Mă bucur că am reușit să înnodăm o istorie de succes atât de importantă pentru comunități. Subliniez încă o dată faptul că, fără a gândi viitorul spațiilor în care trăim, fără a ne gândi la oamenii care compun comunitățile, munca noastră este în zadar. Din fericire, Sibiul este un oraș binecuvântat, este unul dintre cele mai favorabile orașe pentru a face mari proiecte. Ziua de astăzi este o zi fericită pentru că, alături de excelența în zona de tehnologie, nu numai din România, ci de oriunde din lume, se produce această cooperare, această formulă de frățietate cu cel mai mare festival de artele spectacolului, cel puțin din România. Faptul că Sibiul a avut primul teatru din estul și centrul Europei, un teatru de limba germană, pe care trebuie să știm să îl respectăm și să-l ducem mai departe, iată, ne dă această punte spre partenerul de mobilitate. De fiecare dată căutăm împreună să găsim formule de a ne promova, de a coopera, de a găsi acel avantaj, acel surplus pe care zona de tehnologie îl poate aduce zonei de creație și invers”, a declarat Constantin Chiriac.

Autoklass pune la dispoziția partenerilor săi o serie de automobile marca Mercedes-Benz, între care se află și un model Mercedes-Benz GLE, care vor fi folosite pentru deplasarea artiștilor, a invitaților și pentru derularea evenimentelor culturale. Artiști de renume mondial, precum Charlotte Rampling, Akram Khan, Israel Galvan, cele mai mari companii de dans din Israel sau Japonia, precum și alte nume de prestigiu din domeniul artelor spectacolului vor beneficia de acest parteneriat de mobilitate pe durata FITS 2021, parteneriat care va contribui în mod considerabil și la reducerea costurilor de organizare a FITS.

    Trimite prin e-mail