vineri, 25 iunie 2021

Publicat la 6/25/2021 10:33:00 a.m. de Anonim

Calificare în primele opt echipe din țară

 


Echipa feminină a Gazului Metan va juca la turneul final.

Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat perioada și locația de disputare a turneului final din Campionatul Național de Junioare U15.

Astfel, cu toate că inițial echipa feminină a Gazului Metan figura în clasament pe locul al doilea în seria în care a evoluat, având un golaveraj inferior echipei FC Hermannstadt, în cele din urmă criteriul de departajare a fost numărul de goluri marcate în deplasare, cele două echipe având același număr de puncte. Gaz Metan a încheiat la egalitate, scor 4-4, partida cu FC Hermannstadt.

Astfel, cele opt echipe calificate în faza finală la Campionatul Național de Junioare U15 se vor lupta pentru trofeu la Odorheiu Secuiesc, în perioada 2-6 iulie. Conform Federației Române de Fotbal, echipele calificate în această fază sunt: Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Universitatea Olimpia Cluj, FCSB, Orizontul Tifești, Campionii FC Argeș, Vulpițele Galbene Roman, FK Csiksereda și Gaz Metan Mediaș. Acestea vor fi împărțite în două grupe a câte patru echipe, primele clasate în cele două grupe urmând a disputa finala în 6 iulie. (A.P.)

    Trimite prin e-mail