vineri, 25 iunie 2021

Publicat la 6/25/2021 10:32:00 a.m. de Anonim

Copil rănit într-o coliziune în lanț

 Trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune în lanț între localitățile Slimnic și Șura Mare. 

Evenimentul rutier s-a produs duminica trecută, după-amiază, pe Drumul Național 14. O femeie în vârstă de 61 ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în fața sa de către un bărbat în vârstă de 45 ani, cetățean străin, pe care l-a proiectat în autoturismul din fața acestuia din urmă, condus de către un bărbat în vârstă de 46 ani, din județul Iași.

Efectele imprudenței

„În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei fetițe în vârstă de 8 ani, din județul Iași, pasageră în ultimul autoturism lovit. Fetița va fi transportată la spital, conștientă. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului”, a informat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD, împreună cu un echipaj SAJ, pe DN 14, pe raza localității Slimnic, ca urmare a producerii accidentului rutier. „O femeie, care prezenta escoriații, a primit asistență medicală de la echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital. O fetiță a fost asistată medical și transportată la spital de către echipajul SAJ”, a transmis Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. (Alex PÎNTEA)

    Trimite prin e-mail