sâmbătă, 17 aprilie 2021

Publicat la 4/17/2021 07:37:00 p.m. de Anonim

Raluca Turcan, impresionată după vizita la Agârbiciu


Criza sanitară și constrângerile bugetare nu fac decât să mobilizeze la maxim echipele primarilor harnici, a apreciat ministrul Raluca Turcan, după o vizită în comuna Axente Sever.


Ministrul Muncii, Raluca Turcan, susține că primarii liberali din județul Sibiu și Consiliul Județean reprezintă „un model de urmat” pentru felul în care reușesc să păstreze ritmul dezvoltării locale.

„Că omul sfințește locul nu mai este un secret pentru cei care străbat cele mai multe dintre localitățile județului Sibiu. Sunt sate și orașe în care criza sanitară și constrângerile bugetare nu fac decât să mobilizeze la maxim echipele primarilor harnici.

La Agârbiciu, în comuna Axente Sever, eforturilor primarului Marius Grecu și ale colegilor săi de a moderniza grădinița s-a alăturat contribuția unei companii importante și astfel s-au înlocuit centrala termică, instalația electrică, s-au renovat sălile de clasă, s-au înlocuit ușile, s-a pavat curtea și așa mai departe. Urmează lucrările exterioare și amenajarea unui loc de joacă pentru cei mici.

Recunosc cu mândrie că felul în care primarii liberali din Sibiu și Consiliul Județean reușesc să păstreze ritmul dezvoltării locale este un model de urmat. Există primari care găsesc scuze și primari care găsesc soluții!”, a declarat astăzi Raluca Turcan, președinte al PNL Sibiu.
    Trimite prin e-mail