duminică, 18 aprilie 2021

Publicat la 4/18/2021 08:45:00 a.m. de Anonim

Bărbat din Buzd, căutat de toată Poliția sibiană


Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din satul Buzd, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.


Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 17 aprilie, o femeie a sesizat IPJ Sibiu cu privire la faptul că, la data de 16 aprilie, în jurul orei 11,30, numitul Kore Marius,  în vârstă de 47 de ani, a plecat de acasă, din comuna Brateiu, sat Buzd, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, transmite Poliția județeană.

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate 70 kg, ochi căprui, păr grizonat

La momentul părăsirii domiciliului, bărbatul purta o șapcă de vară de culoare gri, geacă de culoare albastru cu inserții de culoare alb, pantaloni de culoare albastru și ghete de culoare maro.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

    Trimite prin e-mail