joi, 22 aprilie 2021

Publicat la 4/22/2021 10:49:00 a.m. de

Licitație reușită pentru copiii cu autism

Peste 20.000 lei au fost oferiți la licitația organizată de către Asociația „Sfântul Casian“ din municipiul Mediaș, în beneficiul copiilor diagnosticați cu autism din zona de nord a județului Sibiu. 

Printre cei care au licitat s-au numărat și vicepremierul Dan Barna, care a oferit suma de 5.000 lei pentru tricoul Cristinei Neagu cu semnătura handbalistei, precum și europarlamentarul Nicu Ștefănuță. Au fost obținute sume importante și pentru tricouri ale unor foști sau actuali fotbaliști. Suma obținută va fi folosită de către asociație pentru a-și completa echipa cu un psiholog.

Mesaj de mulțumire

„Licitația cu obiecte semnate de sportivii României și nu numai, pe care am organizat-o în mediul online, s-a încheiat. Obiectele licitate au cumulat suma de 20.800 lei. Echipa Centrului «Sfântul Casian» dorește să mulțumească tuturor pentru participare. Oamenii ca voi oferă altora speranță și ajutor, astfel de oameni îi fac pe ceilalți mai puternici. Șansa la recuperare a copiilor cu autism face ca fiecare zi pe care o trăim alături de ei să devină mai luminoasă și mai interesantă. Ne bucurăm că ne-ați ajutat să ajutăm la rândul nostru copiii diagnosticați cu autism, din zona de nord a județului Sibiu. Mulțumim: Liviu Copoiu, Dan Barna, Nicu Ștefănuță, Adrian Popa, Mihai Copaciu, Liviu Coman, Mihnea-Alexandru Grosu, Andrei Costin Lică, Lucian Amico, Vegh Nimrod, Laurențiu Ungureanu, Iosif Varga, Giulia Minela, Florentina Petcu și Cristina Pustai Szikszai“, transmite Adrian Ioan Barna, președintele Asociației Sfântul Casian.

Campania intitulată „Rază de soare în autism“ va continua în mediul online, astfel că se poate licita în continuare pentru obiectele rămase. 
    Trimite prin e-mail