joi, 22 aprilie 2021

Publicat la 4/22/2021 11:12:00 a.m. de

Bazar de Paști la Casa Schuller

Centrul Cultural „Casa Schuller“ găzduiește, de la sfârșitul săptămânii trecute, un bazar de Paște intitulat „Dor de primăvară“. În cadrul acestuia, Terezia Rafa și Doina Florea expun diferite obiecte cu specific pascal lucrate manual.

Îți bucură ochii și inima
 
O explozie de culoare care îți bucură ochii și inima, asta pot vedea cei care trec pragul Centrului Cultural „Casa Schuller“. Decoruri de perete confecționate din hârtie, balerine din șervețele, coronițe, coșuri, iepurași, ouă decorate cu tehnica șervețului, aranjamente florale, sticle și pahare decorate sunt doar câteva dintre minunățiile care pot fi admirate și achiziționate de către medieșeni în preajma sărbătorilor pascale. Toate sunt realizate manual cu multă muncă, pasiune și migală de către cele două expozante. „Primăvara și sărbătorile pascale ne-au lansat o nouă provocare, iar noi, ca de obicei, răspundem acestei provocări.Am organizat o expoziție cu lucrări hand-made, pline de culoare, cu multe noutăți și sperăm să bucure inima, ochii oamenilor, iar fiecare lucrușor creat de noi să își găsească un loc în casa unei persoane“, spune Doina Florea, una dintre medieșencele care expun în centrul istoric al orașului. 
Bazarul de Paște va fi deschis la Centrul Cultural „Casa Schuller“ până în data de 24 aprilie, între orele 10.00 și 18.00.
    Trimite prin e-mail