luni, 12 aprilie 2021

Publicat la 4/12/2021 12:03:00 p.m. de

A tras o țigară, iar acum poate face închisoare

 

Vineri 9 aprilie, un tânăr șofer din Biertan a fost depistat în trafic „amețit“ de la o țigară cu cannabis. S-a ales cu dosar penal. 

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 23,30, în comuna Biertan, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 20 de ani. Testarea șoferului cu aparatul DRUGTEST a rezultat pozitiv la substanța THC-5 Cannabis, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive“, se arată în buletinul rutier al IPJ Sibiu.

Potrivit aceluiași comunicat, „la data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 15,00, pe raza comunei Bazna, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au depistat un localnic în vârstă de 54 de ani în timp ce conducea un autoturism cu o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După ce șoferului i-au fost recoltate probe biologice, pe numele acestuia s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.“

    Trimite prin e-mail