marți, 2 martie 2021

Publicat la 3/02/2021 04:35:00 p.m. de

Mărțișoare de la Auxila

Școala Postliceală Auxila Mediaș a marcat ziua de 1 Martie printr-o acţiune desfăşurată în zona centrală a municipiului de pe Târnava Mare, dar și în câteva cartiere ale orașului.


Mai mulți cursanți ai unității de învățământ au oferit câte un mărţişor fiecărei doamne sau domnișoare pe care au întâlnit-o în calea lor. Totodată, ei le-au urat o primăvară fericită reprezentantelor sexului frumos, care au primit încântate acest mic simbol al primăverii.


Noi, elevii Școlii Postliceale Auxila Mediaș, am dorit să dăruim doamnelor și domnișoarelor câte un mărțișor care simbolizează începutul primăverii și al speranței. Am fost prezenți pe străzile din Mediaș, respectând toate măsurile de prevenție. De asemenea, la școală am oferit acest simbol al primăverii colegelor noastre, dar și profesoarelor. În numele meu și al colegilor, urăm tuturor reprezentantelor sexului frumos o primăvară frumoasă, îmbrățișări virtuale și multă sănătate“, a explicat Stephane Ricci, unul dintre elevii Școlii Postliceale Auxila Mediaș care a participat la acțiunea de 1 Martie.     Trimite prin e-mail