miercuri, 31 martie 2021

Publicat la 3/31/2021 12:37:00 p.m. de

„Am solicitat să fiu amendată“

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale și liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, a transmis astăzi un mesaj în care anunță că a solicitat să fie amendată, după imaginile apărute în ultimele zile care o prezintă fără mască, alături de colegi, într-o camionetă, la o acțiune de împădurire desfășurată în zona Tălmaciu. 

„Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare.
Înțeleg criticile și mi le asum, dar trebuie să explic și manipulările care au apărut mai ales în mediul on-line: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acțiunea de împădurire cu fotografii mai vechi,  cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată și direcția vădit manipulatoare a acestei situații. 
Este important să respectăm toți regulile, este important să rămânem prudenți și să ne protejăm sănătatea noastră și pe a celor din jurul nostru. Înțeleg că oamenii au obosit cu toții, dar trebuie să rămânem prudenți și să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp“, a declarat Raluca Turcan, pe pagina sa de socializare.
    Trimite prin e-mail