vineri, 12 februarie 2021

Publicat la 2/12/2021 09:38:00 a.m. de

CSM Mediaș joacă, la Bistrița și Moinești, cu calificarea pe masă

Emoții pentru echipele de tenis de masă ale CSM Mediaș. De astăzi și până duminică intră în lupta pentru primele patru locuri, care asigură calificarea la barajele de promovare în Superligă (echipa masculină) și respectiv Divizia A (echipa feminină).

 
Meciurile decisive contează pentru returul Campionatelor Naționale echipe seniori și sunt programate să se desfășoare, în perioada 12-14 februarie, la Bistrița Năsăud, respectiv Moinești. „Echipa masculină a clubului nostru se va duela la Bistrița pentru unul din cele patru locuri care asigură calificarea la barajul de promovare în Superligă. În turul campionatului, băieții pregătiți de Dan Daniel au avut un parcurs perfect, terminând pe prima poziție a clasamentului, cu 7 victorii din tot atâtea partide disputate. Aceștia se vor duela cu CSA Steaua II, CS Politehnica Cluj-Napoca, CS Voința Câmpulung II, CSM Focșani, CSTA București, CS Tenis Club Dej și ACCT București II.
Clubul nostru va fi reprezentat de: Dan Daniel, Birlan Laurentiu, Mircea Alexandru, Cindea Cristian, Pinzar Andrei“, transmite CSM Sibiu.
 
Echipa feminină intră în turneul de la Moinești, din cadrul Diviziei B, de pe poziția secundă a clasamentului. Este formată din Baltag Denisa, Moga Madalina, Hila Beatrice, Moca Mara și Herciu Gabriela.
Barajul pentru promovare se va disputa în luna aprilie a acestui an.
    Trimite prin e-mail