duminică, 14 februarie 2021

Publicat la 2/14/2021 12:43:00 p.m. de

Nicolae Neagu: „Împreună vom reuși să asigurăm o bună guvernare locală!“


Deputatul Nicolae Neagu s-a întâlnit la Sadu, împreună cu lideri ai administrației locale și centrale, pentru identificarea și soluționarea problemelor cu care se confruntă noii aleși, dar și cei cu experiență.

În pregătirea bugetelor locale, ne-am întâlnit la Sadu sub coordonarea d-nei Ministru al Muncii - Raluca Turcan și a d-nei Președintă a Consiliului Județean Sibiu - Daniela Cîmpean, parlamentarii liberali de Sibiu, primarii și viceprimarii de Sadu, Avrig, Tălmaciu, Râu Sadului, Boița și Turnu Roșu.
Convinși de constrângerile bugetare ale acestui an ca urmare a crizei economice generate de pandemia SARS-COV 2, beneficiind de experiența și reușita administrativă a celor mai experimentați precum primarii Valentin Ivan-Sadu și Adrian David - Avrig, identificăm și soluționăm problemele cu care noii noștri colegi, primarii: Nicolae Cocoș-Boița; Ionuț Oancea- Tălmaciu; Daniel Minea -Râu Sadului, cu viceprimarii lor și viceprimarul de la Turnu Roșu d-na Mangu Elena Stana, aflați la primul  lor mandat se confruntă în acest an.
Rămân prioritate investițiile în infrastructură și atragerea de fonduri europene și binențeles autostrada Sibiu-Pitești, lotul Boița, chiar bine avansat, care va da cu siguranță o bună perspectivă de dezvoltare a zonei.
Este greu, mai ales pentru cei noi, dar împreună vom reuși să asigurăm o bună guvernare locală!“, a transmis deputatul Nicolae Neagu.



    Trimite prin e-mail