vineri, 8 ianuarie 2021

Publicat la 1/08/2021 08:40:00 p.m. de

Spitalul Județean Sibiu caută director financiar-contabil

Cea mai mare unitate spitalicească din județul Sibiu, aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, a lansat concursul pentru ocuparea funcției de director financiar-contabil.

Cei interesați trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic, și să aibă o vechime de minimum 2 ani în specialitatea studiilor.

Dosarul de concurs poate fi depus până la data de 18 ianuarie, ora 15, la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (Bd. Corneliu Coposu, nr. 2-4, Sibiu).

Detaliile privind documentele necesare și calendarul concursului, precum și bibliografia și tematica pentru proiectul de specialitate au fost publicate atât pe site-ul Spitalului Județean, la secțiunea „Carieră”, cât și pe site-ul CJ Sibiu: http://www.cjsibiu.ro/aparat-de-specialitate/locuri-de-munca/.

Ne dorim ca acest concurs să fie larg mediatizat, astfel încât specialiști în domeniul economic, din județul Sibiu și din țară, să cunoască această oportunitate de angajare, întrucât în echipa de conducere a Spitalului Județean Sibiu dorim să avem cei mai buni profesioniști, cu o viziune adecvată pentru buna funcționare a instituției”, precizează Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean. 
    Trimite prin e-mail