joi, 7 ianuarie 2021

Publicat la 1/07/2021 07:04:00 p.m. de Anonim

Șeica Mare: Proiecte cu bătaie lungă


Primarul comunei Șeica Mare, Nicolae Șușa, a început noul an cu optimism, elan și multă încredere în echipa sa, împreună cu care își propune să continue dezvoltarea comunei pe baze solide.

"Experiența m-a învățat că, atunci când ai un țel, trebuie să evaluezi cu răbdare toate variantele prin care poți obține succesul și, la fel de important, trebuie să cunoști realist resursele de care dispui sau pe care le poți atrage. În mandatele anterioare, mă bucur că am reușit să duc la îndeplinire zeci de proiecte care au făcut din comuna noastră un loc mai bun, un loc unde îți place să trăiești. Iar în continuare mai sunt încă destule de făcut. De aceea am și candidat din nou, la alegerile locale, și am primit votul de încredere al cetățenilor. Vreau să demonstrez că se poate mai mult și mai bine pentru Șeica Mare", ne-a declarat edilul liberal.

Planurile lui Nicolae Șușa pentru acest mandat sunt numeroase. Cel mai important este că urmează să fie racordate la rețeaua de canalizare localitățile care în prezent încă nu beneficiază de această utilitate. De asemenea, se va construi un cămin cultural la Șeica Mare lângă baza sportivă, sediul Primăriei va fi mutat în fosta școală a sașilor, iar terenul cu gazon sintetic va fi mutat lângă baza sportivă și astfel va putea fi amenajată o frumoasă piață centrală. De asemenea, Șușa își dorește dotarea sălilor de clasă cu table inteligente și multifuncționale, realizarea și amenajarea de terenuri cu gazon sintetic și locuri de joacă în satele aparținătoare, modernizarea drumurilor agricole, înființarea unei grădinițe cu program prelungit, achiziționarea unei mașini autospeciale de pompieri, introducerea gazului metan în Ștenea, Buia și Petiș, precum și construirea unei săli de sport în localitatea Șeica Mare.

"Înainte de toate, îmi doresc să fim sănătoși, să depășim cu bine această pandemie care a pus în dificultate întreaga omenire, pentru a privi cu încredere spre viitor", a mai menționat Șușa. (A.L.)

    Trimite prin e-mail