joi, 21 ianuarie 2021

Publicat la 1/21/2021 09:23:00 a.m. de Anonim

Schimbare în Consiliul Local

Un nou consilier local a depus jurământul.

Bogdan Oprișor a intrat în legislativul local în locul Christinei Thellmann, cea care a câștigat un mandat de deputat pe lista PNL, la alegerile parlamentare care au avut loc la sfârșitul anului trecut. Un proiect de hotărâre privind depunerea jurământului de către Bogdan Oprișor s-a aflat pe ordinea de zi a unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Mediaș.

„Consilierii locali medieșeni s-au întrunit în ședință extraordinară în data de 19 ianuarie 2021. Primul punct de pe ordinea de zi a fost depunerea jurământului de către supleantul Oprișor Ionuț-Bogdan, aflat la poziția numărul 19 pe lista de candidați pentru alegerea Consiliului Local al municipiului Mediaș din data de 27 septembrie 2020 a Partidului Național Liberal, validat de către Judecătoria Mediaș prin Încheierea Civilă nr. 6/CC pronunțată în Camera de Consiliu în data de 5 ianuarie 2021, rămasă definitivă la data de 13 ianuarie 2021. De asemenea, consilierii locali medieșeni au decis asupra modificării hotărârii Consiliului Local nr. 303/2020 pentru stabilirea si organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Mediaş pe principalele domenii de activitate“, informează Anamaria Prodan, purtătorul de cuvânt al municipalității medieșene.

Ședința extraordinară s-a desfășurat marți după-amiază, în sala de ședințe „Daniel Thellmann“ a Primăriei Mediaș. (A.P.)

    Trimite prin e-mail