luni, 21 decembrie 2020

Publicat la 12/21/2020 11:19:00 p.m. de

„Rugăminte fierbinte de a dona direct Spitalului Municipal Mediaș“

Preotul Gerhard Servatius-Depner face apel la medieșeni să doneze pentru Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Mediaș, după ce colecta cu prilejul tradiționalului Concert Ecumenic de Crăciun n-a mai putut fi organizată. 

Pandemia de coronavirus a afectat grav viața culturală și socială a Mediașului. Mai toate evenimentele din acest an au fost anulate, sau au avut loc doar în mediul online. La fel și tradiționalul Concert Ecumenic de Crăciun (ediția XXI), de pe agenda Bisericii Evanghelice „Sf. Margareta“, care nu s-a mai ținut în această lună.

Preotul Gerhard Servatius-Depner și-a manifestat regretul că nici colecta pentru Pediatrie nu a mai putut fi organizată, adunată într-un loc și predată, la fel ca-n anii trecuți, Secției din cadrul Spitalului Municipal Mediaș.

„Concertul a fost organizat în 16.12.2020 doar online, pentru aceasta fiind montat un colaj de înregistrări din anii trecuți si înregistrări a 3 mesaje din 2020. Revin de aceea cu rugămintea fierbinte de a dona direct Spitalului Municipal Mediaș! Desigur că fiecare poate dona – parohii, persoane fizice, persoane juridice și mulți alții. Donația aceasta este un semn puternic de unitate a credinței creștinești, în Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, a cărui Naștere o sărbătorim și slăvim peste puține zile!“, transmite Gerhard Servatius-Depner.

Datele contului Spitalului Municipal Mediaș, unde pot fi făcute donațiile pentru Secția de Pediatrie sunt:

Spitalul Municipal Mediaș
str. Cloșca nr. 2; cod fiscal: 4751469
Banca: Trezoreria Medias
Cont IBAN: RO84TREZ57721F370100XXXX

Cei care nu au vizionat concertul, o pot face accesând:

YouTube: https://youtu.be/K4AJrRYwp30

Facebook: https://www.facebook.com/OrgelsommerMedias/videos/214521370137869/?sfnsn=mo

 

    Trimite prin e-mail