luni, 21 decembrie 2020

Publicat la 12/21/2020 10:28:00 p.m. de

„Moș Crăciun pentru bunicii noștri“

Școala Postliceală Auxila Mediaș le-a adus bucurii vârstnicilor din Mediaș și din zonă.


300 de persoane vârstnice au fost beneficiarii din acest an ai campaniei „Moș Crăciun pentru bunicii noștri“. Organizată de Școala Postliceală Auxila Mediaș, campania și-a atins și anul acesta scopul de a le oferi unui număr cât mai mare de vârstnici un mic cadou înaintea sărbătorilor de iarnă. Săptămâna aceasta, darurile au fost împărțite de elevii și profesorii școlii unor vârstnici din municipiul Mediaș, satul aparținător Ighișu Nou, dar și alte localități din zona de nord a județului Sibiu.

Campanie de tradiție

„Am derulat și în acest an deosebit acțiunea tradițională a Școlii Postliceale Auxila, campania «Moș Crăciun pentru bunicii noștri». Cu atât mai mult acum, am considerat că trebuie să venim în sprijinul bunicilor noștri, persoanelor aflate într-o stare materială precară. Astfel, elevii școlii, cadrele didactice, părinți și prieteni au donat alimente, fructe, dulciuri și bani, rezultând aproximativ 300 de pachete pe care le-am distribuit în Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou, precum și în alte localități din zonă. De asemenea, am donat partenerilor noștri, Unitatea de Asistență Medico-Socială din Mediaș, dulciuri, fructe, aparatură și consumabile atât de necesare perioadei pe care o parcurgem. Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați, elevilor, cadrelor didactice, voluntarilor și evident, beneficiarilor. Sănătate, liniște și gânduri bune. Să ne revedem sănătoși în 2021!“, transmite Viorel Pasc, directorul Școlii Postliceale Auxila Mediaș.

Vârstnici și copii

Anul trecut, campania derulată de Școala Postliceală Auxila a avut drept beneficiari peste 250 de vârstnici din satele aflate în jurul Mediașului. Aceștia au primit un mic dar cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În 2019, o noutate a fost faptul că au fost vizați și copii din nordul județului Sibiu, care provin din familii nevoiașe.

    Trimite prin e-mail