duminică, 13 decembrie 2020

Publicat la 12/13/2020 12:36:00 p.m. de

Mediașul iese din carantină


Efortul comun, al tuturor sibienilor, depus pe parcursul celor 4 săptămâni de carantină, nu a fost în zadar și a dus la o scădere a numărului de cazuri și la o transmitere comunitară mai redusă. Drept urmare, începând de luni, 14 Decembrie ora 05:00 măsura de carantină se încheie în toate localitățile din județ.“, se arată într-un comunicat emis în urmă cu o oră de Prefectura Sibiu.

Așadar, începând de mâine dimineața de la ora 5, vor ieși din carantină municipiile Mediaș și Sibiu, orașele Cisnădie, Tălmaciu și Avrig, localitățile Șelimbăr, Mârșa și Orlat. ,,Mulțumesc tuturor cetățenilor care au respectat măsurile și au dat dovadă de responsabilitate, spirit civic și solidaritate! Sărbătorile se apropie și este necesar să fim în continuare precauți și să ne protejăm respectând măsurile impuse pe perioada stării de alertă. Vă mulțumesc și vă doresc tuturor multă sănătate!”, se arată în comunicatul semnat de Prefectul Mircea Crețu.

Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 era, sâmbătă, de 4,83 în municipiul Mediaș, iar în județul Sibiu de 3,65 cazuri la mia de locuitori.

    Trimite prin e-mail