joi, 17 decembrie 2020

Publicat la 12/17/2020 05:46:00 p.m. de

Cinste voluntarilor! Primăria le-a mulțumit tuturor pentru implicare

Voluntarii care s-au implicat în prevenirea și combaterea răspândirii noului coronavirus au fost premiați de municipalitate. 

Primarul Gheorghe Roman și viceprimarul Christine Thellmann au ținut să le mulțumească acestora pentru efortul făcut, dar și pentru simțul civic de care dau dovadă. De la începutul pandemiei și până în prezent, 75 de voluntari au susținut acțiunile autorităților locale de distribuire a măștilor de protecție, a materialelor dezinfectante, a meselor calde pentru vârstnici, sau au făcut cumpărături pentru persoanele aflate în izolare ori în carantină.

„Anul 2020 a fost un an extrem de greu pentru noi toți. Am avut o perioadă în care întreaga țară s-a aflat în stare de urgență și sigur că atunci pentru a-i ajuta pe cei mai în vârstă decât noi, pe cei care nu se pot deplasa, am apelat la voluntari. Un număr mare de medieșeni au răspuns la acea dată prezent, iar acum nu am făcut altceva decât să le mulțumim și să le oferim din partea administrației locale o mică atenție. Este extrem de important ca în astfel de momente să simți că medieșenii sunt uniți. Le mulțumesc din suflet și îi asigur de tot respectul și de prețuirea mea“, a mărturisit primarul Gheorghe Roman. 

    Trimite prin e-mail