luni, 30 noiembrie 2020

Publicat la 11/30/2020 12:03:00 p.m. de Anonim

Șahiștii medieșeni, cei mai buni din județ



Șahiștii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Mediaș au fost performerii Cupei Ager - IȘJ Sibiu, competiție județeană care a avut loc online sâmbăta și duminica trecută.

Alex PÎNTEA


Cele mai bune rezultate au fost obținute de Maria Mihăilă, care a ocupat locul I la general la ciclul primar, Adrian Mihăilă, care a ocupat locul al II-lea la general la ciclul gimnazial, respectiv Ștefania Czika, care s-a clasat pe poziția a doua la ciclul liceal.

Concurs online

67 elevi din județul Sibiu au participat la Cupa Ager – ISJ Sibiu de șah, iar dintre aceștia, un număr de 27 au fost din municipiul Mediaș. Elevii s-au întrecut la sfârșitul săptămânii trecute online în cadrul a trei turnee distincte, unul pentru ciclul primar, unul pentru cel gimnazial și unul pentru cel liceal. Competiția de șah este organizată de Asociația Sportivă Ager Sibiu, Clubul Sportiv Tera Șah Mediaș și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

„În perioada 21-22 noiembrie, s-a disputat Cupa Ager - IȘJ la sah online. La competiție au participat 67 de elevi din județul Sibiu, 15 sportivi ai CSM Mediaș. Turneul s-a desfășurat online, pentru ciclul primar, ciclul gimnazial și liceal. S-a jucat în sistem elvețian, 7 runde, 15 minute/jucător“, a precizat Emil Deliman, antrenor la secția de șah a Clubului Sportiv Municipal Mediaș.

    Trimite prin e-mail