joi, 8 octombrie 2020

Publicat la 10/08/2020 10:29:00 a.m. de

Ladislau Rosenberg, în deschiderea simpozionului „Agricultura și implicațiile ei în alimentația și sănătatea omului“

Medieșeanul Ladislau Rosenberg se numără printre organizatorii simpozionului național „Agricultura și implicațiile ei în alimentația și sănătatea omului“. În cadrul evenimentului, conf. univ. dr. farm. Ladislau Rosenberg va prezenta un cuvânt de deschidere din partea Societății Române de Istoria Farmaciei secția Sibiu și a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Medicină, specializarea Farmacie, unde activează. De asemenea, el va conferenția pe subiecte de actualitate, precum: „Aromaterapia, o metodă naturală în profilaxia și tratamentul adjuvant al infecției cu noul coronavirus“, „Gemoterapia, o metodă terapeutică actuală“, „Academician dr. farmacist Graziella Baicu (1922-2020), o viață închinată farmaco-istoriei“ și „Utilizarea apelor aromatice in farmacie“. 

Eveniment online

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu – secția Muzeul de Istorie Naturală, alături de partenerii săi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu prin Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, Facultatea de Medicină, specializarea Farmacie, și Societatea Română de Istoria Farmaciei, secția Sibiu, organizează simpozionul „Agricultura și implicațiile ei în alimentația și sănătatea omului”. Evenimentul se va desfășura online, pe platforma Google Meet, astăzi, 8 octombrie, începând cu ora 11.

Tematicile simpozionului sunt următoarele: „Mediul și influențele climatice asupra ecosistemului agricol”, „Resurse vegetale și animale pentru alimentație sănătoasă”, „Floră și faună”, „Farmacologie și remedii naturale”. (A. L.)

    Trimite prin e-mail