luni, 5 octombrie 2020

Publicat la 10/05/2020 04:20:00 p.m. de Anonim

Deputatul Nicolae Neagu: Acum și profesorii se află în linia întâi, la catedră sau onlineÎn vremuri de pandemie, Ziua Mondială a Educației se remarcă mai mult ca oricând prin greutățile care încearcă sistemul de învățământ de pe întreg mapamondul și preocupările pentru siguranța profesorilor și elevilor, a apreciat deputatul PNL Nicolae Neagu.


"De o importanță vitală în formarea noilor generații, profesorii români s-au dovedit de-a lungul timpului minunați formatori de caractere și deschizători de drumuri, prin pasiunea și implicarea cu care au ales să slujească școala.
Aflați acum și ei în LINIA ÎNTÂI, la catedră sau on-line, își asumă menirea esențială de educare și formare continuă a tinerilor.
Pentru rolul în educarea societății, pentru tăria de a înfrunta provocările momentului și pentru deschiderea în fața noilor tendințe tehnologice, se cuvine o permanentă considerație reverență.
La mulți ani, tuturor profesorilor, educatorilor și inspectorilor școlari!", a transmis parlamentarul sibian în mesajul său de Ziua Mondială a Educației.
    Trimite prin e-mail