sâmbătă, 19 septembrie 2020

Publicat la 9/19/2020 07:46:00 a.m. de

Gheorghe Roman și echipa PNL pentru Mediaș (P.E.)

În ultimii patru ani, cu o administrație liberală în fruntea sa, municipiul Mediaș a făcut pași vizibili în direcția corectă. Infrastructură de calitate, învățământ la standarde europene, servicii medicale moderne, locuri de joacă și zone de agrement, spații verzi, în toate aceste domenii s-au înregistrat progrese importante. Cheia tuturor lucrurilor a fost una simplă: dialogul permanent cu medieșenii, care au fost implicați direct în procesul de luare a deciziilor importante pentru oraș. Lucrurile trebuie să continue așa, iar pentru asta Gheorghe Roman și echipa PNL pentru Consiliul Local au nevoie de susținerea comunității, au nevoie de un nou vot de încredere din partea medieșenilor.

Gheorghe Roman, candidat primar

„Pentru Consiliul Local vă propun din partea Partidului Național Liberal o listă de care sunt mândru. Sunt oameni serioși, care fac performanță în domeniul lor de activitate, oameni muncitori și dornici să continuăm drumul bun pe care am pornit pentru modernizarea și înfrumusețarea Mediașului. Sunt membri activi sau cu vechime în PNL Mediaș, care au dovedit că merită încrederea mea și a dumneavoastră pentru a ocupa un loc în Consiliul Local. Vă îndemn să mergeți în număr cât mai mare la vot, să fiți alături de mine și de echipa mea, pentru că doar împreună vom putea face ca Mediașul să redevină orașul în care să ne placă să locuim și să muncim, orașul cu care să ne mândrim cu toții“.

Christine Thellmann, candidat Consiliul Local

„În anul 2016, am decis să mă implic activ în viața politică și administrativă, știind că implicarea este, de fapt, cheia democrației și că există o anume sensibilitate, la nivelul cetățeanului, cu privire la angajamentul concret al oamenilor politici în treburile cetății. Administrația publică trebuie să răspundă nevoilor cetățeanului. Cetățeanul trebuie să aibă dreptul de a participa la procesul luării deciziilor care influențează viața și prosperitatea sa economică. Timp de mai bine de patru ani de zile, sunt parte a unei echipe care Telemann a reușit să coaguleze și să împărtășească aceeași viziune pentru orașul nostru: o administrație corectă, numai în folosul medieșenilor, o colaborare cu cetățenii și o implicare a acestora în procesul luării deciziilor relevante la nivel administrativ. Această viziune comună este demonstrată de zecile de întâlniri avute cu cetățenii, alături de domnul primar Roman Gheorghe, în diverse cartiere ale orașului, unde, împreună cu locuitorii din zona respectivă, am stabilit care sunt problemele și prioritățile care trebuie rezolvate. Principalele domenii de activitate pe care le-am coordonat, în calitate de  viceprimar, au ținut de cultură, învățământ, dar și fonduri europene. Consider că, împreună cu echipa de consilieri PNL, constituită în jurul domnului primar, am reușit, cu mijloacele administrației publice, să aducem un progres vizibil în viața medieșenilor. În calitate de consilier local, am susținut toate proiectele de hotărâre promovate de echipa primăriei în cadrul ședințelor de Consiliu Local, proiecte foarte importante pentru dezvoltarea orașului nostru. Îi îndemn pe medieșeni să aibă încredere în echipa PNL Mediaș, în domnul Roman Gheorghe, candidatul nostru la Primăria Mediaș, deoarece au în față o echipă care a confirmat încrederea acordată acum patru ani, o echipă formată din oameni integri, implicați și determinați să continue pe drumul cel bun pe care am pornit și de care orașul nostru are nevoie #ÎmpreunăSePoate“.

Constantin Ioan Totan, candidat Consiliul Local

Am absolvit cursurile Universității Petrol și Gaze Ploiești și sunt de profesie inginer. În anul 2010 am obținut titlul de doctor în cadrul aceleiași universități. M-am alăturat familiei liberale încă din anul 2011, alături de tatăl meu, crezând în valorile primare ale liberalismului și a unui proiect politic fondat pe relația dintre libertate, democrație și prosperitate. În ultimii patru ani, Mediașul a pornit pe drumul corect pentru a deveni un oraș european cu infrastructură de bază de calitate, cu servicii medicale moderne, cu învățământ la standarde europene, cu zone de agrement și spații verzi. Mă bucur că pot spune că prin calitatea mea de consilier am putut contribui la acești pași importanți pentru dezvoltarea orașului nostru, susținând mereu proiectele de hotărâre din cadrul Consiliului Local Mediaș. Orașul nostru trebuie să devină un oraș în care investitorii autohtoni și străini să își dorească să dezvolte afaceri și în care tinerii să își dorească să rămână“.

Adriana Țichindelean, candidat Consiliul Local

Mă numesc Țichindelean Adriana Ștefania, sunt cetățean al Mediașului, oraș în care m-am născut și pe care îl iubesc. Am 32 de ani, economist de profesie, angajată în cadrul Departamentului Organizare Resurse Umane al companiei SNTGN TRANSGAZ SA. Încă de pe băncile facultății de economie am militat pentru drepturi și libertăți individuale, retragerea statului din economie, libera inițiativă, competiție, egalitate de șanse și meritocrație. Mai târziu am aflat că toate aceste valori și concepte stau la baza ideologiei liberale. M-am alăturat echipei PNL Mediaș în anul 2016, pentru că mi-au plăcut oamenii, proiectele și mi-am regăsit valorile. Anul acesta candidez la funcția de consilier local fiind convinsă că pot contribui la menținerea trendului ascendent, pe care Mediașul îl are în ultimii 4 ani“.

Vasile Tănase, candidat Consiliul Local

În anul 2016 am decis să mă implic mai activ în  politică, punându-mă în slujba cetățenilor pentru a ajuta la crearea unui oraș frumos, curat și mai sigur. Îmi desfășor activitatea  profesională de peste 28 de ani la S.C. EMAILUL S.A. care are ca obiect de activitate producerea și  comercializarea vaselor emailate. În  paralel cu activitatea  profesională m-am ocupat și de pasiunea mea pentru  fotbal, practicându-l atât ca jucător, cât și ca antrenor.  Este o mare onoare pentru mine, dar în același timp și o mare responsabilitate să fac parte din echipa PNL“.

Dan Sima, candidat Consiliul Local

Mă numesc Sima Dan și sunt, de 24 de ani, profesor de discipline socio-umane la Colegiul Tehnic Mediensis din Mediaș. Din anul 2009, sunt doctor în filosofie al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar din anul 2010 am inițiat și dezvoltat mișcarea de dezbateri academice la nivel liceal în județul Sibiu. În ultimii patru ani, am colaborat intens cu  Primăria Mediaș la organizarea singurei competiții de dezbateri pentru liceele din Mediaș și Sibiu, Cupa «Mediensis», proiect care a adunat, până acum, șapte ediții și care se bucură de participarea celor mai prestigioase licee din județ, dar și din afara acestuia. Am avut, de asemenea, o activitate notabilă în zona voluntariatului educațional, colaborând cu organizații non-guvernamentale importante ca ARDOR România, ROTARACT România, FASFR (Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România), fiind implicat în numeroase proiecte internaționale, naționale, județene și locale, dedicate tinerilor. Această activitate a fost recunoscută, în anul 2018, prin nominalizarea mea de către ARDOR România în faza finală a Galei Naționale a Voluntarilor. În plan politic, am o activitate de aproape 15 ani, ca membru al organizației Mediaș a PNL, ghidată de convingerea că libertatea individuală este valoarea supremă a liberalismului dar implicarea civică, grija pentru semeni și educația tinerilor sunt faptele caracteristice ale unui bun cetățean liberal. În acest an, candidez din partea PNL pentru un loc în Consiliul Local al municipiului Mediaș. Motivul principal al deciziei de a candida este evidența că Mediașul a făcut, în ultimii patru ani, pași importanți în direcția unei dezvoltări armonioase economic, edilitar și cultural, iar echipa actuală, liberală, aflată la conducerea orașului, a dovedit că merită încrederea medieșenilor. În consecință, așa cum declaram public și în urmă cu patru ani, revin și acum și susțin candidatura domnului Roman Gheorghe pentru un nou mandat de primar al municipiului Mediaș. Este un demers pe care-l fac liniștit și mulțumit că am ales, atunci, ca și acum, corect. Transformările estetice și funcționale ale orașului, consultarea directă și permanentă a cetățenilor în privința deciziilor care afectează viața urbană, sunt fapte bune și vizibile, iar faptul că am ocazia de a fi parte dintr-o echipă care a avut succes, mă onorează și mă obligă. #ÎmpreunăSePoate“.

Mihai Cotei, candidat Consiliul Local

„Dragi medieșeni, mă numesc Mihai Cotei, am 34 de ani și candidez pentru un al doilea mandat de consilier local pentru că orașul meu natal este și va fi mereu o prioritate pentru mine și echipa PNL. Mi-am început cariera în domeniul resurselor umane în urmă cu 15 ani la o multinațională germană. În prezent, ocup poziția de Manager Resurse Umane al societății Automecanica Mediaș. Sunt pasionat de echitație și istorie. Consider că doar cunoscând trecutul putem făuri un viitor mai bun. Aceste pasiuni s-au concretizat în activitatea Asociației «Tradiții Ostășești» unde am calitatea de  membru fondator și dețin comanda regimentului de cavalerie. În calitate de consilier local din partea Partidului Național Liberal în mandatul  2016-2020, m-am implicat activ în promovarea turistică a municipiului Mediaș, cât și a proiectelor de actualitate și mai ales de viitor. Alături de actualul și viitorul primar, domnul Gheorghe Roman, municipiul Mediaș s-a dezvoltat armonios și avem nevoie de susținerea dumneavoastră pentru a putea continua progresul“.

Teofil Boca, candidat Consiliul Local

Cu o experiență de 24 de ani ca profesor de fizică în cadrul Colegiului Tehnic Mediensis, fost director și actual inginer, sunt o persoană constructivistă și mereu aproape de oameni. Sunt membru al echipei PNL Mediaș din anul 2014, perioadă în care am participat la diferite proiecte, care m-au determinat să mă implic total, văzând o perspectivă de evoluție și dezvoltare a Mediașului. Prin încredere, implicare, respectarea opiniilor și ascultare activă, se pot găsi rezolvări pentru problemele orașului, eforturile echipei PNL având rezultate reale. Cred cu tărie în echipa noastră, alcătuită din oameni de foarte bună calitate, iar prin împletirea experienței celor de vârsta mea cu elanul acestor minunați tineri, Mediașul va avea parte de schimbarea în bine, schimbare pe care am așteptat-o ani buni și care a început să se materializeze în ultimii ani“.

    Trimite prin e-mail