luni, 11 mai 2020

Publicat la 5/11/2020 03:31:00 p.m. de

Șoferi drogați prinși pe străzile din Mediaș. Ce au consumat?


Polițiștii au prins în weekend doi șoferi drogați în Mediaș.


Vineri, pe Șoseaua Sibiului din Mediaș polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 32 de ani. Rezultatul testării șoferului cu aparatul DRUGTEST a fost pozitiv la substanța THC-5 cannabis, motiv pentru care medieșeanul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii substanței psihoactive. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

A doua zi, pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș polițiștii medieșeni au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăveni. În urma testării cu aparatul DRUGTEST, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis și cocaină. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii substanței psihoactive.
Și pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

    Trimite prin e-mail