duminică, 31 mai 2020

Publicat la 5/31/2020 12:39:00 p.m. de

Mesajul primarului Gheorghe Roman adresat absolvenților medieșeni


Primarul Gheorghe Roman a transmis un mesaj, ieri, cu ocazia încheierii anului școlar 2019-2020 pentru absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a. A fost publicat pe pagina de socializare, întrucât anul acesta nu s-au mai ținut festivități în unitățile școlare, datorită măsurilor luate la nivel național de prevenire a răspândirii pandemiei de coronavirus.


Dragi absolvenți medieșeni,

vă aflați în această perioadă în fața unui moment deosebit de important pentru voi. Emoțiile pe care le resimțiți acum, la încheierea unei noi etape din viața voastră, sunt cele care vă vor face să vă amintiți cu drag anii petrecuți pe băncile școlii alături de colegi, îndrumați de cadrele didactice și vegheați îndeaproape de cei dragi vouă.
Din păcate, festivitățile de absolvire de anul acesta vor fi atipice, însă acest lucru nu trebuie să diminueze sentimentul de împlinire pe care cu toții trebuie să îl aveți la finalul unui ciclu școlar în care ați muncit pentru a vă deschide drumul spre un viitor așa cum vi-l doriți.
Vă felicit pentru efortul depus și vă doresc fiecăruia mult succes, iar pe cei care își continuă studiile în alte orașe, îi aștept cu drag acasă.“, a transmis primarul Gheorghe Roman, pe pagina sa de socializare.

O parte din elevii din anii terminali se întorc de marți la școală. Între 2 și 12 iunie, fac pregătire pentru examenele finale, Evaluarea Națională și Bacalaureatul. Ori la școală, ori în mediul online.  Pentru ca revenirea în școală să fie sigură, reprezentanții unităților școlare au luat măsuri stricte privind calendarul orelor și pun în aplicare reguli sanitare stricte.


    Trimite prin e-mail