vineri, 15 mai 2020

Publicat la 5/15/2020 08:17:00 a.m. de

Liderii Guvernului se vor afla astăzi la Sibiu


(15.05.2020) Prim-ministrul Ludovic Orban, alături de vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, se vor afla astăzi în județul Sibiu. Verifică stadiul lucrărilor la tronsonul I al Autostrăzii Sibiu – Pitești.


Vicepremierul României, Raluca Turcan, îl însoțește astăzi pe prim-ministrul Ludovic Orban într-o vizită pe șantierul Autostrăzii Sibiu - Pitești (tronsonul I), alături de ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

„Guvernul și-a asumat nu doar deblocarea marilor investiții, ci și accelerarea realizării lor, acesta fiind motivul pentru care, periodic, verificăm în teren etapele de construcție. În urmă cu câteva săptămâni, cu ocazia vizitei precedente, am transmis un mesaj categoric de sprijin din partea Executivului, atât pentru constructori, cât și pentru autoritățile locale, astfel încât să fie respectate termenele asumate“, spune Raluca Turcan, vicepremierul României.

Vizita vine la doar câteva zile după semnarea contractului de execuție pentru lotul V al autostrăzii Sibiu - Pitești (tronsonul Curtea de Argeș-Pitești).
De asemenea, liderii de la Guvern vor vizita șantierul autostrăzii Sebeș - Turda.
Prim-ministrul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan se vor deplasa și la Cugir și Sebeș, alături de alți membri ai Guvernului, la fabricile unuia dintre marii investitori din zonă, Grupul  Daimler și la Uzina Mecanică din Cugir.

    Trimite prin e-mail