joi, 2 aprilie 2020

Publicat la 4/02/2020 12:10:00 p.m. de Anonim

Donație de la RomgazSpitalul Municipal Mediaș a primit o sponsorizare în valoare de 1,5 milioane de lei din partea companiei Romgaz.

Banii vor fi folosiți pentru dotarea secției de Terapie Intensivă cu aparatură specifică. Astfel, se vor achiziționa ventilatoare mecanice, defibrilatoare, paturi multifuncționale și aparate pentru monitorizarea funcțiilor vitale.
„În urma discuțiilor pe care le-am avut cu conducerea societății Romgaz, cu directorul general Adrian Volintiru, și ca urmare a bunei colaborări dintre Romgaz și Primăria Mediaș, Spitalul Municipal Mediaș a primit o sponsorizare de 1.500.000 lei. Le mulțumesc în numele tuturor medieșenilor pentru susținerea comunității noastre în această perioadă grea pentru noi toți. Conform contractului, acești bani au ca destinație dotarea secției de Terapie Intensivă cu aparatură specifică. Astfel, se vor achiziționa ventilatoare mecanice de respirat, defibrilatoare, paturi multifuncționale pentru secția de Terapie Intensivă și aparate pentru monitorizarea funcțiilor vitale”, a explicat Gheorghe Roman, primarul municipiului de pe Târnava Mare. (A.P.)
    Trimite prin e-mail